Alle kennis voor het uitgeven

Boeken verkopen aan boekhandel

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Het is voor de hand liggend om boeken te verkopen aan een boekhandel. Je wil immers dat je boek verkoopt en een boekhandel is hierin gespecialiseerd. De Vrije Uitgevers helpt kleine en middelgrote uitgeverijen in Nederland en Vlaanderen om hun boeken te verkopen. Verkoopt een boekhandel jouw boek? Dan krijgt deze een korting op de vaste prijs. Met sommige verkopende partijen hebben we andere afspraken. Sluit je je bij ons aan? Dan ondersteunen wij je met het uitgeven van je boeken.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Boeken verkopen aan Standaard Boekhandel en andere boekhandelaren

De Vrije Uitgevers heeft een zeer goede marktpositie en we worden serieus genomen door andere partijen in de branche, waaronder boekhandelaren. Dit komt omdat we al ruim twintig jaar werkzaam zijn in de sector en veel kennis van zaken hebben. We hebben een groot netwerk en via ons ben je automatisch aangesloten bij het Centraal Boekhuis. Dit bedrijf levert boeken aan alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Als je jouw boek wil verkopen aan Bol.com, Libris of Standaard Boekhandel, zit je bij ons dus goed. Bovendien helpen we tijdens het hele vermarktingsproces van je boek en geven we je advies over de begroting.

Ervaar onze uitgebreide dienstverlening

Wij hebben jaren ervaring met het verkopen van diverse boeken aan onder meer de Belgische winkelketen Standaard Boekhandel en geven onze kennis graag door aan kleine en middelgrote uitgevers. Tijdens het hele proces kun je rekenen op onze hulp en we zijn altijd goed bereikbaar. Onze dienstverleningen bevat onder meer:

  • Advies
  • Marketing
  • Distributie
  • Verkoop

Schakel ons in of stel eerst je vragen

Wil je boeken verkopen aan Standaard Boekhandel of andere boekhandels? Dan staan wij voor je klaar.  Bel naar 033-2100400, mail naar info@vrijeuitgevers.nl of vul ons contactformulier in en we kijken meteen wat we voor je kunnen betekenen. Neem bij vragen ook gerust contact met ons op.