Alle kennis voor het uitgeven

De kosten van het uitgeven van een boek

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Wil je een boek uitgeven en ben je benieuwd wat de kosten hiervan gaan zijn? Wij van De Vrije Uitgevers geven je graag advies over de begroting en voorcalculatie, zodat je weet met welke kosten je te maken krijgt bij het uitgeven van je boek. We zitten al ruim twintig jaar in het vak en weten dan ook welke berekeningen je moet maken om een juiste begroting te krijgen. Zo weet je exact waar je aan toe bent en word je achteraf niet geconfronteerd met onverwachte kostenposten.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Een boek uitgeven en de bijbehorende kosten

Waarom is een goede begroting belangrijk? Het antwoord op deze vraag is simpel: om onverwachte kosten en financiële problemen te voorkomen. Het gebeurt nog te vaak dat uitgevers te optimistisch zijn over het maken van winst. Wij helpen je met een goede voorbereiding. We bieden tools om verschillende calculaties te doen, zoals voorcalculaties, verzendkosten, drukwerkkosten of de distributiekosten. Dankzij ons advies over je begroting en onze handige kostentool en calculatietool, weet je snel wat het uitgeven van je boek gaat kosten en hoeveel winst er in het verschiet ligt.

Voorkom financiële verrassingen

Bij De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort, nabij Utrecht, maar we bieden onze diensten in heel Nederland en Vlaanderen aan. We geven we je maar al te graag advies over de begroting en de kosten die komen kijken bij het uitgeven van je boek. Wil je alvast een een voorcalculatie doen? Dit kun je gratis doen via onze website. Dan weet je waar je financieel aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek

 Wil je graag advies over de kosten, begroting en promotie van het boek dat je wilt uitgeven? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 033-2100400, te mailen met info@vrijeuitgevers.nl of ons contactformulier in te vullen. We reageren zo snel mogelijk op je bericht en maken, indien gewenst, graag een persoonlijke afspraak om alle details door te nemen.