Alle kennis voor het uitgeven

De kosten van het uitgeven van een boek

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Wil je een boek uitgeven en ben je benieuwd wat de kosten hiervan worden? De Vrije Uitgevers geeft je advies over de begroting en voorcalculatie, zodat je weet met welke kosten je te maken krijgt bij het uitgeven van een boek. We zitten al ruim twintig jaar in het vak en weten hoe je een begroting maakt.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Een boek uitgeven en de bijbehorende kosten

Waarom is een goede begroting belangrijk? Het gebeurt nog te vaak dat uitgevers te optimistisch zijn over het maken van winst. Wij helpen je met een goede voorbereiding. We bieden tools om verschillende calculaties te maken en kosten te berekenen. Denk aan verzendkosten, POD-kosten of distributiekosten. Dankzij onze handige kostentool en calculatietool weet je snel wat je break-even is.

Voorkom financiële verrassingen

De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort, nabij Utrecht. We bieden onze diensten in heel Nederland en Vlaanderen aan. We kunnen uitleg geven over de begroting en de kosten die komen kijken bij het uitgeven van een boek. Wil je alvast een voorcalculatie maken? Dit kan via onze website. Dan weet je waar je financieel aan toe bent.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek

Neem  contact met ons op door te bellen naar 033-2100400, te mailen met info@vrijeuitgevers.nl of ons contactformulier in te vullen. Tegen zeer acceptabele tarieven geven we advies over de begroting en promotie van het boek dat je wil uitgeven.