Alle kennis voor het uitgeven

Aansluiten

Wil je een DVU-aansluiting aanvragen? Lees dan eerst onze voorwaarden en onderstaande informatie en vul dan ons aansluitformulier in.

Wil je eerst een gesprek? Wij nemen 1,5 uur de tijd om met je te sparren en/of advies te geven. Kosten: € 85,-. Sluit je je daarna aan, dan hoef je dit bedrag niet te betalen.

Wat zijn de eenmalige kosten

Instaptarief van € 310,- exclusief btw. Hiervoor krijg je:

  • eigen toegang tot de CB-aansluiting
  • een webshop, die je zelf kunt aanmaken
  • deelname aan workshop over marketing en distributie (duur: 2 uur) 
  • deelname aan workshop over MijnDVU (duur: 2 uur) 
  • uitgever op gesprek (1,5 uur om te sparren of advies te krijgen), als die niet al vóór aansluiting is afgenomen

Je kunt de webshop ook door ons laten maken, wij brengen daarvoor dan € 70,- exclusief btw extra in rekening.

Alle diensten binnen het pakket moeten worden afgenomen binnen zes maanden na ingangsdatum van het contract. Mocht je meer diensten willen afnemen, dan kun je ook ons prijzenoverzicht raadplegen.

Overstaptarief

Heb je al een CB-aansluiting (IF-, Depot of CBCompact), ben je al een keer bij ons aangesloten geweest, of stap je naar ons over vanuit een ander cluster? Dan kun je gebruikmaken van het overstaptarief.

Als je overstapt dan krijg je ook alle bovengenoemde diensten.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Als je bent aangesloten betaal je maandelijks de kosten die je bij het CB maakt voor jouw titels. Denk daarbij aan inslag, opslag, distributie, facturatie, barcode stickeren.

Aan DVU betaal je een maandelijkse bijdrage van 3,5% over je bruto omzet via het CB, met een minimum van € 37,50 en een maximum van € 250,-. 

Als je precies wilt weten wat je maandelijks of per verkocht boek kwijt bent, vul dan deze rekentool in. Hierin zijn zowel de kosten van het CB als die van DVU verwerkt. De eenmalige aansluitkosten zijn niet verwerkt in de tool.


Via ons aansluitformulier kun je een DVU-aanluiting aanvragen.

Prijzen zijn exclusief btw en geldig tot 01 mei 2020.