Alle kennis voor het uitgeven

Verbind je met meer dan 400 uitgevers

Het team


Patricia Rijkse
Ik verleen ondersteuning aan uitgevers en medewerkers. Voor ik bij De Vrije Uitgevers kwam, was ik ruim zes jaar accountmedewerker bij het Centraal Boekhuis, waardoor ik veel ervaring heb met het CB op praktisch, administratief en commercieel vlak.
gerard Gerard Keijsers
Ik ben directeur van De Vrije Uitgevers. Continu bezig met het ontwikkelen van diensten waarmee uitgevers nog beter en efficiënter hun vak kunnen uitoefenen. Ik schreef in 1999 Van alle wereldzeeën, dat ik met medeauteur Peter Paul uitgaf onder Klapwijk & Keijsers Uitgevers.
Angela Capo
Ik vorm samen met Esther en Gerard het MT van De Vrije Uitgevers. Ik ga over de marketing voor DVU en DVU-uitgevers. Heb je een vraag over marketing? Dan kun je altijd bij mij terecht. Al 14 jaar werk ik in de uitgeefsector. Mijn specialiteiten zijn content marketing (alle vormen daarvan) en strategie ontwikkeling.
Esther van der Vijgh
Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie van De Vrije Uitgevers. Doordat alles zo goed geautomatiseerd is, werken we volledig papiervrij.
Roemer Lievaart 
Ik ben verantwoordelijk voor de automatisering en de financiën. Altijd naarstig op zoek naar manieren waarop uitgevers zelf zo eenvoudig mogelijk hun zaken kunnen regelen. Ik schreef het boek Films maken en rolde zo het uitgeversvak in.
Willemien Willemien van der Zee
Ik verleen ondersteuning aan uitgevers en medewerkers. Voor ik bij De Vrije Uitgevers kwam had ik administratieve functies in de telecomsector en bij Ouwehands Dierenpark.
Willem Veenstra
De Vrije Uitgevers heeft een uitgebreide en complexe automatisering waar ik met plezier aan meewerk om het te onderhouden en uit te breiden. Of het nu gaat om de database, de webshops of de site.
Diederik Samwel
Ik organiseer onder de titel Books on Tour gevarieerde boekpresentaties in het land, redigeer teksten en begeleid auteurs. Ik heb een aantal fictie en non-fictie boeken op mijn naam staan die zijn uitgebracht bij grote en middelgrote uitgeverijen.
Esther te Lindert
Ik ondersteun Angela bij de marketing van DVU en DVU-uitgevers via onze sociale media. Daarnaast schrijf ik reisartikelen en interviewverslagen.