Alle kennis voor het uitgeven

Het team


Patricia Rijkse
Ik verleen ondersteuning aan uitgevers en medewerkers. Voor ik bij De Vrije Uitgevers kwam, was ik ruim zes jaar accountmedewerker bij het Centraal Boekhuis, waardoor ik veel ervaring heb met het CB op praktisch, administratief en commercieel vlak.
gerard Gerard Keijsers
Ik ben directeur van De Vrije Uitgevers. Continu bezig met het ontwikkelen van diensten waarmee uitgevers nog beter en efficiënter hun vak kunnen uitoefenen. Ik schreef in 1999 Van alle wereldzeeën, dat ik met medeauteur Peter Paul uitgaf onder Klapwijk & Keijsers Uitgevers.

Roemer Lievaart 
Ik ben verantwoordelijk voor de automatisering en de financiën. Altijd naarstig op zoek naar manieren waarop uitgevers zelf zo eenvoudig mogelijk hun zaken kunnen regelen. Ik schreef het boek Films maken en rolde zo het uitgeversvak in.
Willemien
Willemien van der Zee
Ik werk als administratief medewerker en verleen ondersteuning aan uitgevers en medewerkers. Voor ik bij De Vrije Uitgevers  kwam had ik administratieve en commercieel functies in het bedrijfsleven.

Willem Veenstra
De Vrije Uitgevers heeft een uitgebreide en complexe automatisering waar ik met plezier aan meewerk om het te onderhouden en uit te breiden. Of het nu gaat om de database, de webshops of de site.

Diederik Samwel
Ik organiseer onder de titel Books on Tour gevarieerde boekpresentaties in het land, redigeer teksten en begeleid auteurs. Ik heb een aantal fictie en non-fictie boeken op mijn naam staan die zijn uitgebracht bij grote en middelgrote uitgeverijen.
Esther Esther van der Vijgh
Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie van De Vrije Uitgevers. Doordat alles zo goed geautomatiseerd is, werken we volledig papiervrij.