Alle kennis voor het uitgeven

Deskundige begeleiding bij het promoten van je boek

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Heb je begeleiding en advies nodig om een boek op een goede manier te promoten? Met meer dan twintig jaar aan ervaring hebben wij de kennis en kunde om jou hierbij te helpen. Wij faciliteren uitgevers met informatie en diensten. Al sinds 2004 doen wij dit onder de naam De Vrije Uitgevers. Wij blijven ons vernieuwen en spelen in op nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo blijven onze begeleiding en advies om jouw boek te promoten altijd vernieuwend.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Persoonlijke begeleiding en advies bij jouw boek en het promoten ervan

De Vrije Uitgevers biedt begeleiding en advies bij jouw boek en het promoten daarvan. Het promoten van een boek is vanzelfsprekend ontzettend belangrijk en kan op verschillende manieren. Samen met jou zullen we bekijken welke mogelijkheden, welk budget en welke middelen het beste bij jou passen. Zo ontwerpen we de juiste marketingaanpak die aansluit op jouw doelen en het verkopen van je boek.

Geïnteresseerd in onze begeleiding? Neem contact met ons op

Kijk je ernaar uit om in samenwerking met De Vrije Uitgevers (gevestigd in Amersfoort, vlak bij Utrecht) te werken aan de promotie van een boek en het vermarkten ervan? Neem dan contact met ons op via 033-2100400 om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons ook via het contactformulier.