Alle kennis voor het uitgeven

Professionele hulp bij het vermarkten van een boek

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Wil je graag hulp bij het promoten en vermarkten van een boek? De Vrije Uitgevers kan je ondersteunen door het geven van hulp en tips voor het vermarkten van een boek. We weten precies welke mogelijkheden er zijn en geven je advies over de beste opties voor jouw uitgeverij.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400


Hulp en tips voor uitgevers om je boek effectief te vermarkten

Het vermarkten van de inhoud van een boek is iets wat nooit ophoudt voor een uitgever. Hoe zorg je ervoor dat het boek in de boekhandels komt? Hoe genereer je genoeg publiciteit en wat zijn de juiste promotiekanalen? Met ruim twintig jaar ervaring in het vak kennen we de antwoorden op al deze vragen. We bieden uitgevers hulp en geven tips bij het vermarkten van een boek in Nederland en Vlaanderen.

Veel contacten met zelfstandige uitgevers en boekhandels

De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort (in de buurt van Utrecht). Er zijn 448 uitgevers bij ons aangesloten. Boekhandelaren krijgen detailhandelsmarge wanneer ze jouw boek verkopen. Daarvoor zijn in de markt vaste percentages afgesproken. Met sommige verkopende partijen zijn afwijkende kortingen vastgelegd.

Word je ook een Vrije Uitgever? Dan ben je automatisch aangesloten bij het Centraal Boekhuis, hét distributiecentrum voor boeken. Doordat we met 448 uitgevers zijn aangesloten bij het Centraal Boekhuis kunnen we de distributiekosten drukken. Het CB levert aan alle fysieke en online boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Denk hierbij aan Bol.com, Standaard Boekhandel en Libris. Wil je ook e-books of audioboeken uitgeven? Dan worden ze zelfs wereldwijd geleverd via Kobo, Apple en Amazon.

Neem voor advies en meer informatie contact met ons op

Wij ondersteunen alle kleine en middelgrote uitgeverijen dankzij tips en hulp bij het vermarkten van een boek. Bel naar 033-2100400, mail naar marketing@vrijeuitgevers.nl of vul ons contactformulier in. In een persoonlijk gesprek vertellen we je wat de mogelijkheden zijn en geven we je een passend advies.