Alle kennis voor het uitgeven

Professionele hulp bij het vermarkten van een boek

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Wil je graag hulp bij het promoten en vermarkten van een boek? Wij van De Vrije Uitgevers geven je graag hulp en tips voor het vermarkten van een boek. We weten precies wat alle mogelijkheden zijn en geven je graag advies over welke opties jij hebt voor het boek dat je wilt uitgeven. We staan naast je tijdens het hele proces.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Hulp en tips voor uitgevers om je boek effectief te vermarkten

Ook de beste uitgevers kunnen wel wat hulp en tips gebruiken bij het vermarkten van een boek. Hoe zorg je ervoor dat het boek in de boekhandels komt? Hoe genereer je genoeg publiciteit en wat zijn de juiste promotiekanalen? Met ruim twintig jaar in het vak, kennen we de antwoorden op al deze vragen. We bieden uitgevers hulp en geven tips bij het vermarkten van hun boek in Nederland en Vlaanderen.

Veel contacten met zelfstandige uitgevers en boekhandels

Bij De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort (in de buurt van Utrecht). Er zijn meer dan 415 uitgevers bij ons aangesloten. Met boekhandelaren hebben we kortingen afgesproken, wanneer ze jouw boek verkopen. We hanteren vaste kortingen voor boekhandelaren en met sommige verkopende partijen hebben we andere kortingen afgesproken.

Word je ook een Vrije Uitgever? Dan ben je automatisch aangesloten bij het Centraal Boekhuis. Dit is een perfect distributiecentrum voor de levering van boeken. Doordat we met meer dan 415 uitgevers zijn aangesloten bij het Centraal Boekhuis kunnen we de kosten van het lidmaatschap drukken. Het CB levert aan alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen. Denk hierbij aan Bol.com, Standaard Boekhandel en Libris. Wil je e-books uitgeven? Dan worden ze zelfs geleverd via Kobo, Apple, Amazon en Nook. Hier bereik je lezers wereldwijd mee.

Neem voor advies en meer informatie contact met ons op

Alle kleine en middelgrote uitgevers kunnen bij ons terecht voor tips en hulp bij het vermarkten van een boek. Bel naar 033-2100400, mail naar marketing@vrijeuitgevers.nl of vul ons contactformulier in en we helpen je graag. Hopelijk hebben we binnenkort een persoonlijk gesprek waarin we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en we je van passend advies voorzien.