Alle kennis voor het uitgeven

Als uitgeverij aangesloten bij het Centraal Boekhuis

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Het Centraal Boekhuis levert boeken aan nagenoeg alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen, dus als uitgeverij moet je aangesloten zijn bij dit bedrijf. Als je je aansluit bij De Vrije Uitgevers, ben je automatisch aangesloten bij het Centraal Boekhuis, en je krijgt heel veel begeleiding en advies bij het uitoefenen van jouw beroep als uitgever. Je hebt direct toegang tot alle boekhandels, met uitzondering van een handvol kleine, strip- of christelijke boekhandels. Boekhandels zoals Bol.com, Libris en Standaard Boekhandel zijn wel meteen in het vizier en bereiken een groot lezerspubliek.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Het Centraal Boekhuis is ook bereikbaar voor jou

De Vrije Uitgevers bestaat sinds 2004 en inmiddels zijn er ruim 448  kleine en middelgrote uitgeverijen bij ons aangesloten. Wij leveren onze diensten in heel Nederland en Vlaanderen en zijn gevestigd in Amersfoort, nabij Utrecht. Dankzij ons heeft elke uitgeverij direct toegang tot het Centraal Boekhuis, wat de distributie verkoop van boeken aan diverse boekhandels vereenvoudigt.

Neem bij interesse contact met ons op

Als uitgeverij krijg je van ons natuurlijk meer service dan enkel de aansluiting bij het Centraal Boekhuis. Wij geven je bijvoorbeeld ook graag advies over voorcalculatie, promotie en verkoop van boeken. Heb je interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@vrijeuitgevers.nl, het contactformulier of bel naar 033-2100400.