Alle kennis voor het uitgeven

Als uitgever hoef je niet alles zelf te doen

De Vrije Uitgevers kijkt graag mee naar vorm en inhoud van jouw uitgave(n). Of het nu om een boek gaat of een persbericht. Niet om jou als uitgever in verlegenheid te brengen, wel om jouw uitgave(n) nog beter te maken. Want hoe professioneler je overkomt, hoe groter de kans dat de media-aandacht besteden aan je boeken en boekhandels besluiten exemplaren in te kopen.

Redactie

De Vrije Uitgevers kijkt graag mee naar vorm en inhoud van jouw uitgave(n). Of het nu om een boek gaat of een persbericht. Niet om jou als uitgever in verlegenheid te brengen, wel om jouw uitgave(n) nog beter te maken. Want hoe professioneler je overkomt, hoe groter de kans dat de media aandacht besteden aan je boeken en boekhandels besluiten exemplaren in te kopen.

Via De Vrije Uitgevers heb je de beschikking over een uitgebreid bestand van ervaren correctoren en (eind)redacteuren. Zo kan er nog even iemand een frisse blik werpen op je finale proef, je persbericht of je flaptekst. Hij of zij kan er precies dát schoonheidsfoutje uithalen waar jij anders gegarandeerd slapeloze nachten van zou hebben gekregen.

Het werk van onze (eind)redacteuren en correctoren omvat ook schrijfadvies, het opmaken van een leesrapport of proevencontrole. Stuur een mailtje naar marketing@vrijeuitgevers.nl met jouw specifieke wensen en wij zorgen voor de rest.

Auteursbegeleiding

Heb je hulp nodig bij het begeleiden of aansturen van je auteur? Of ben je vastgelopen in je eigen manuscript? Dan kunnen wij je koppelen aan een geschikte eindredacteur: marketing@vrijeuitgevers.nl.

Vertalingen

Ook voor vertalingen en de correctie in andere talen biedt De Vrije Uitgevers ondersteuning en advies. Wij werken samen met een grote groep vertalers (voor 70% van de wereldse talen): marketing@vrijeuitgevers.nl.