Alle kennis voor het uitgeven

Advies nodig bij het uitgeven van een boek?

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

Ontvang je graag advies en ondersteuning bij het uitgeven van je boek? Dan helpen wij je graag. De Vrije Uitgevers is een kennishuis dat jou begeleiding biedt bij het uitgeven van jouw boek. Al tientallen jaren bieden wij advies en ondersteuning aan uitgevers die een boek willen uitbrengen. Bij ons word je in het hele proces van A tot Z meegenomen; van produceren tot vermarkten en tenslotte het verkopen. Zo bieden we je een complete begeleiding wanneer je een boek wil uitgeven.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Professioneel advies en ondersteuning bij het uitbrengen van jouw boek

We helpen uitgevers met advies en ondersteuning bij het uitbrengen van een boek. Je kunt als uitgever niet alles zelf doen. Blijf je focussen op waar jij goed in bent en laat de rest aan ons over. We kunnen alle facetten van het vak van je overnemen. Denk hierbij aan:

  • Het uitgeven van een boek
  • Marktverkenning
  • Rechten
  • Wet op de vaste boekenprijs

Dit zijn enkele voorbeelden. Onze ondersteuning en advies bij het uitbrengen van een boek omvat nog meer facetten.

Maak gebruik van onze ervaring en kennis

Begeleiding bij de marketing is cruciaal wanneer je een boek wil uitgeven. Het goed en vooral effectief promoten is een vak. Onze mensen hebben jaren aan ervaring en kennis en weten als geen ander met welke middelen zij kunnen werken binnen jouw beschikbare budget. Denk hierbij bijvoorbeeld aan socialmedia-campagnes en het opstellen van een publiciteitsplan. Deze begeleiding kun je bij ons inkopen. Wij bieden begeleiding en advies bij het uitgeven van een boek in heel Nederland en Vlaanderen.

Informeer naar de mogelijkheden

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben? Neem via 033-2100400 telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om eventuele vragen te stellen. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier en via marketing@vrijeuitgevers.nl. De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort, nabij Utrecht. We kijken ernaar uit om jou van advies en ondersteuning te voorzien als jij een boek wil uitbrengen.