Alle kennis voor het uitgeven

Advies nodig bij het uitgeven van een boek?

✔ Vernieuwende begeleiding en advies
✔ Persoonlijke begeleiding
✔ Vooroplopend met trends/ontwikkelingen

De Vrije Uitgevers is een kennishuis dat jou begeleiding biedt bij het uitgeven van een boek. Al tientallen jaren bieden wij advies en ondersteuning aan uitgevers die een boek willen uitbrengen. Wij nemen met jou het hele proces door: van produceren tot vermarkten en tenslotte verkopen. Zo kun jij de beste beslissingen nemen.

Neem contact met ons op of Bel direct 033-2100400

Professioneel advies en ondersteuning bij het uitbrengen van jouw boek

We helpen uitgevers met advies en ondersteuning bij het uitbrengen van een boek. Je kunt als uitgever niet alles zelf doen. Begeleiding bij de marketing is cruciaal wanneer je een boek wil uitgeven. Het goed en vooral effectief promoten is een vak. Deze begeleiding (denk aan het inrichten van een socialmedia-campagne, het samenstellen van een marketingplan en het schrijven en versturen van een persbericht) kun je bij ons inkopen.

Informeer naar de mogelijkheden

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem via 033-2100400 telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om eventuele vragen te stellen. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier en via marketing@vrijeuitgevers.nl. De Vrije Uitgevers is gevestigd in Amersfoort, nabij Utrecht.